This text will be replaced with a player.

Vinge Growth – vi hjälper dig att växa!

Vinge Growth är Vinges nya satsning som erbjuder bolag med stark tillväxtambition vägledning inom affärsjuridikens samtliga områden.

Dela

Det är ett helhetskoncept som passar nystartade bolag och som skräddarsys från företag till företag.

- Det finns ett stort behov av juridisk rådgivning i de här tillväxtbolagen men sällan ett starkt kassaflöde som kan finansiera den, säger Karin Ebbinghaus, initiativtagare till Vinge Growth och som tillsammans med Jesper Ottergren är huvudansvarig för konceptet. Själva ser vi en stor potential för vårt koncept Vinge Growth och det är vårt bidrag för att stötta landets entreprenörer. Intresse och engagemang hos såväl näringsliv som politiker går inte att ta miste på, alla vill öka tillväxten i Sverige. Det här är vårt sätt att bidra till tillväxten, samtidigt som vi också tror affärsmässigt på idén, fortsätter Karin Ebbinghaus.

Utöver vår rådgivning kommer det att anordnas seminarier och utbildningar. Inom konceptet har vi även tagit fram en Vinge Growth-app för iphone med bland annat tips, råd och ett lexikon. Appen är tänkt att vara ett juridiskt stöd för nystartade bolag i frågor som de i uppstartsfasen vanligen stöter på. 

Ladda ner appen här
Läs mer om Vinge Growth