This text will be replaced with a player.

Utan småföretag stannar Sverige anser Jennifer Lind

Jennifer Lind äger och driver städföretaget städsällskapet med 25 anställda i Stockholms län

Dela

Hon är aktiv fritidspolitiker i Huddinge kommun för M och hon är en en flitig användare av sociala medier. Jennifer lyfter gärna obekväma saker och framför allt är aktiv inom företagsfrågor.

Utan småföretag stannar Sverige anser Jennifer. Hon har blivit hotad och utsatt då och då för sin öppenhet men fortsätter att blomstra. Demokrati är det viktigast vi har i ett samhälle och när folk tvingas till tystnad så har samhället allvarliga problem enligt henne.

Om Städsällskapet
Städsällskapet är ett familjeägt företag som vänder sig till kunder som förstår att en ren och snygg arbetsplats betyder mycket för personalens trivsel och bidrar till effektiviteten. Vi vet att bra städning handlar om kvalitet och trevligt bemötande till ett bra pris.

Det ska se rent och snyggt ut efter en städning. Blanka golv, ordentligt rengjorda skrivbord och arbetsplatser ger ökad trivsel för alla. Detta bidrar till en hälsosammare miljö för dina anställda och därmed minskad sjukfrånvaro. Kvalitet är något självklart för oss då vi ser våra kundrelationer ur ett långsiktigt perspektiv.

Dina kunders inställning och vilja till att göra affärer påverkas också positivt av att lokalerna är rena, fräscha och ger ett så positivt intryck som möjligt. Givetvis fungerar organisationen för övrigt bättre i en sådan miljö. Bra städning är således en sund investering.

Du får konkurrenskraftiga priser och vi uppfyller dina krav. Vårt motto är att överträffa dina förväntningar på de tjänster som du betalar för. Vi är noga med att sköta skatter och avgifter på ett seriöst sätt.

Vi är heltäckande inom städning och utför givetvis golvvård med underhållssystem för alla typer av golv. Vi ombesörjer naturligtvis även fönsterputs, storstädning, mattvätt mm.

När det gäller vår städmetod använder vi oss av ett miljöstädnings koncept som är allergi- och miljöanpassat.
I övrigt följer vi i alla avseenden utvecklingen inom städbranschen.

Vi samarbetar även med en bra mattleverantör som kan hjälpa till med mattlösningar osv.

stadsallskapet.se