Hem | Personlig utveckling | Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet!

Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font
Elaine Breske Hirscher - Bild: Jini Sofia Lee Elaine Breske Hirscher - Bild: Jini Sofia Lee

Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med tankar och människor som vill dig gott och som ger dig energi när du behöver det och tar emot energi från dig när de behöver det.

Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med människor som är ärliga och härliga och umgås med dig för den du är och inte för vad du ger.
 
Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med människor som respekterar dig och som du respekterar och där det finns en tveklös ömsesidighet i grunden för er relation.
 
Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med människor som firar dina framgångar och stöttar dig i dina motgångar och som finns till för dig på samma sätt som du finns till för dem.Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med människor som är tacksam för din generositet och omtanke och ger detsamma tillbaka till dig.
 
Tänk vilken positiv skillnad det blir i livet när du omger dig med människor som tar ansvar för sitt eget liv precis som du gör för ditt liv.

Tandläkare - Malin Boström Spehar

Köp boken här

Family Scribble

Tagged as:

Inga taggar för denna artikel

Bedöm denna artikel:

0