Hem | Video | Bokmässan i Göteborg - Siv Thuresdotter

Bokmässan i Göteborg - Siv Thuresdotter

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Med över 7000 kvinnor som Gillar Facebooksidan Qoola Qvinnor

Qoola Qvinnor - Välkomnar till ett nytt, modernt och expansivt webbaserat nätverk - som riktar sig till alla kvinnor, såväl nationellt som internationellt!  

Med över 7000 kvinnor som Gillar Facebooksidan Qoola Qvinnor är det nu med spänning vi siktar mot nya dimensioner av vårt nätverkande och från och med februari 2011 erbjuds vi även denna websida att husera på: Qoolaqvinnor.se. 

QoolaQvinnor.se - är en plats för berikande möten, för såväl företagare som för privatpersoner. Här kan du ta del av massor av intressant artiklar av kvinnor som driver företag eller som t.ex. bloggar om ett ämne man verkligen brinner för. Syftet är att inspirera dig!

 Vi har även en mängd fina erbjudanden & tävlingar - vilka du kan ta del av via vårt medlemsforum Qoola Qvinnor Qlub. 

Att stärka varandra och våra budskap är en av grundpelarna i konceptet, och vi sätter fokus på att framhålla mängder av fantastiska kvinnliga förebilder som kanske inte alltid får, eller fått, den plats de borde ha. Låt oss tillsammans motarbeta Jantelagen genom att beundra och ta lärdom av andras framgångar, låt oss värdesätta sammanhållning och samarbete - ett öppet sinne öppnar dörrar och ger du så får du än mer tillbaka - Sharing is caring!

Vi syns varje dag med olika aktiviteter på vår Facebooksida, notera att alla inlägg där även går ut på vår Twitter. Qoolaqvinnor.se fungerar som en blogg = nya artiklar varje dag. Kanske du vill Gästblogga? Ta tillfället att dela dina tankar till samtliga kvinnor i vårt forum vilket innebär mer interaktion på din egen sajt, blogg eller Facebooksida! Qoolaqvinnor.se ger dig verktygen till att ytterligare nå ut helt enkelt!

Du kan skapa ditt eget konto här på hemsidan, i vårt forum som kallas Qoola Qvinnor Qlub  - och är gratis för alla!
För att skapa ett konto i Qoola Qvinnor Qlub behöver du endast skriva in ditt namn och din e-post, alt. kan du även logga in direkt via Facebook. Här kommer framledes alla exklusivaste erbjudanden att läggas ut. Så missa inte att gå med som medlem här!

I QQ Qlub är du välkommen att ladda upp både bilder och videos, skapa grupper och/eller evenemang - berätta vad du gör och nå ut till nya vänner och kanske affärskontakter eller samarbetspartners. Här finns stora möjligheter till att vidga ditt eget nätverk. Skriv i statusfältet precis som du gör på din Facebook, senaste kommentarer syns i höger fält på första sidan av websidan/Qoolaqvinnor.se. Mest aktiv=syns mest. Läs mer ...

Prenumerera på inlägg Inlägg (0 Skickat)

totalt: | visar:

Skicka ditt inlägg

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha
Family Scribble

  • E-posta till en vän E-posta till en vän
  • Utskrifts version Utskrifts version
  • Oformaterad text Oformaterad text

Tagged as:

Inga taggar för denna artikel

Bedöm denna artikel:

0