Två år Jubileum I-MAGÉ OF PR I LUND

Två år som var fyllda av fantastiska minnen och upplevelser.

Dela

Morrongänget Malmö

2 ÅRS JUBILEM av mitt företag I-MAGÉ OF PR och det ska verkligen firas med alla härliga vänner, kunder, samarbetspartner och min fantastisk team. Jag är så himla glad och tacksam för att jag hade mod att starta mitt företag som betyder verkligen allt för mig, för alla mina kära vänner som alltid finns, min underbar älskling-Michael som jag tittar på tusen gånger om dagen och försöker fatta vilken tur jag har haft som har fått så perfekt son, min underbar Peter som är bevis på den villkorslösa kärleken.

Jag blir så varm i hjärtat bara av att tänka på allt det fina som jag omges av och oändligt tacksam för det. Jag har gjort en tuff resa för att komma dit jag är idag, jag har aldrig ångrat mina beslut om att lämna mitt trygga liv i Småland, eftersom det blev en början på ett ännu bättre liv för mig och något som öppnade många dörrar.

Förändringar är möjliga. Jag tror verkligen att man kan nå sina mål och drömmar och ha det bra på vägen dit. Så ta chansen, så får du se hur det går, allt har sin mening och kom ihåg att alltid tro på dig själv oavsett vad som än händer…

Även om man inte skulle gå vidare så ska man vara stolt över sig själv och aldrig ändra sig efter någon eller något. Min erfarenhet är att om man fokuserar på det positiva så drar man till sig positivitet och jag tror alltid gott om andra människor.

Livet kan ge en så mycket om man tar emot det på rätt sätt. Det gäller verkligen att ta ansvar för sig själv och sitt eget liv. Känner mig så otroligt tacksam för alla härliga människor, fantastiska vänner som finns i mitt liv och som tror på mig. Att vara omgiven av världens bästa vänner måste vara den största lyckan av allt Varje dag är påminnelse för mig hur extremt lyckligt lottad jag är....Varje dag är en möjlighet för mig och mitt företag att skapa ngt nytt, ngt unikt. ALL KÄRLEK TILL ER MINA HÄRLIGA FB VÄNNER ♥♥♥

Elvira Ringberg
I-MAGÉ OF PR

 

Av Alexander Merlo, Henrik Gallardo och William Lam
Mediegymnasiet i Malmö