Veckans mat

Rabarberpaj med myntamaräng

Bränn av strax före servering.

Viltkorv med citronkål

Servera med ett gott potatismos eller i ett bröd med allt …

Nässelsoppa - Peter J Skogström

Nässelsoppa

Med pocherat ägg, selleri och rågkrisp

Lammkorv med pistage och fänkål

Grilla eller stek först på lite lägre värme så den inte spricker

Timjanstekt dovhjort med savoykålsdolme

Värm upp köttet precis innan servering på 250grader i 5 min

Smulpaj med äpple och pistagenötter

En oemotståndlig efterrätt att bjuda med hemlagad grädde med lite vaniljsocker i eller kvarg med smak av vanilj

Gryta på vildsvin, aprikoser, mandel och enbär

Om ni har en tryckkokare så gör ni detta i den och sparar tid och får en fantastiskt mustig och fin gryta

Halstrade havskräftor med rotfrukter

Peter J Skogströms meny i Kockarnas kamp

Glace au four - Marie Skogström

Superenkelt och supergott - du kommer garanterad att imponera på dina gäster

Gratinerad hummer

En lyxig rätt för nyårssupén