Hem | Entreprenör och Företagande | Framgång med hjälp av givers gain

Framgång med hjälp av givers gain

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font
Foto Jonas JB Bengtsson Foto Jonas JB Bengtsson

Helene Colak är grundare av det unika företagshotellet i Malmö som drivs i ”givers-gain-anda”.

Hennes affärsidé är att samla människor under ett och samma tak som är villiga att hjälpa och stötta varandra och sprida goda energier

- Att samarbeta och att vara givmild med sig själv och sin kunskap är a och o idag om man vill nätverka framgångsrikt och bygga ett starkt varumärke, säger Helene.

Den egna personliga utvecklingen lägger grunden
Den som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och hjälper andra fram får helt enkelt ett stort försprång och får väldigt mycket mer tillbaka än den som snålar med sig själv. Den egna personliga utvecklingen ligger till grund för att man ska kunna leva och verka så här enligt henne.

Alla är ambassadörer
Responsen på hennes företagsuppstart har varit fantastisk fortsätter hon med stor entusiasm. De flesta hittar till henne med hjälp av de goda rekommendationer hon fått genom sitt eget och andras nätverk.

- Jag får bara fler och fler idéer hela tiden på hur jag och de som jobbar med mig skulle kunna sprida vårt samarbetstänk och integrera givers gain överallt. Det finns egentligen inga begränsningar förutom i vårt eget tankesätt och det gäller att tänka positivt och framåt hela tiden och inte fastna i svårigheter och hinder.

- Alla som är på Mindfloor är ju ambassadörer för givers gain fortsätter hon och hennes förhoppning är att detta tänk sprids som ringar på vattnet alldeles av sig själv bara för att det är så bra och rätt att tänka så istället för att konkurrera med varandra och att var och en kör på ensam.

Fem frågor som är bra att ställa till sig själv enligt Helene Colak

1. Vem är du och vad vill du?  

2. Vad kan du hjälpa andra med?

3. Vad kan du dela med dig av som andra skulle kunna ha nytta av?

4.. Vad är unikt med ditt eget företagstänk?

5.  På vilket sätt kan du växa utvecklas mer varje dag i din verksamhet och i ditt liv?

Tandläkare - Malin Boström Spehar

Köp boken här

Family Scribble

Tagged as:

Inga taggar för denna artikel

Bedöm denna artikel:

0