Veckans mat

Salt Éclair med öringrom, färskost och örter

Salt Éclair med öringrom, färskost och örter

När petit chouxerna svalnat, dela dem på längden och spritsa i krämen och toppa med

Chokladkräm serverad med basilika is, apelsin och hasselnötter

Chokladkräm serverad med basilika is, apelsin och hasselnötter

Lägg basilikan och spenaten i en kannmixer med citronjuicen, slå på vätskan och mixa helt

Morot & kardemummascones

Morot & kardemummascones med snabb blodapelsincompound och färskost

Skölj apelsinerna- och dela dem sedan- kärna ur dem. Kör allt i robocopen/ matberedaren tills

Shawarma, ÅkeP, Kyckling
04:16

Shawarma på kyckling, chili, ananas och fisksås

Bred yoghurten på brödet, lägg på kycklingen och toppa med grönsakerna, mynta och koriander. Rulla ihop och NJUT

Påsktårta
03:37

Påsktårta - Chokladtårta med vinbär och muscovadomaräng

Smält smör och socker tillsammans och tillsätt sedan mörk choklad

Sotad lax med syrad gräddressing, dill och kålsallad
03:29

Sotad lax med syrad gräddressing, dill och kålsallad

Tärna laxen i fina kuber, vänd upp dem med kryddor och ställ i kylen ca 1 timme.

Frittat ekoägg
04:32

Frittat ekoägg medsyltad sparris och Sardell serverad med brynt smör créme

Fritera dem gyllene i olja på 170° strax före servering

Lammstek
04:42

Ugnsbakad lammstek med sparris, spetskål och dill i syrad grädde

Putsa och stycka lammet enligt anvisningarna, lägg på timjan och bryn i stekpanna med smör och skivad vitlök runt om

Citrusrostad kalkonbröstfilé
04:45

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

I detta recept görs en variation på broccoli - rostad, krämig och krispig som serveras med en härligt frisk citrusrostad

Pizza med Smetana
05:20

Pizza med Smetana, mozzarella, lagrad prästost, blandad höstsvamp, krabbkött och limemajonnäs

Pizza Bianco med höstsvamp  4 pers 1 st          pizzadeg gärna på surdeg400 g       blandad höstsvamp1 st          schalottenlökar, banan               smör till

1 2 3 4 5 6 next totalt: 60 | visar: 1 - 10